9.nädal



Juhendaja roll
Satya Nadella on Microsofti juht, kes on tuntud oma võime poolest juhendada ja inspireerida meeskonda. Tema juhtimisstiil kandideerib peamiselt treeneri või juhendaja rolli, kus ta pühendub inimeste arengule ning meeskonnatöö edendamisele.

Nadella võttis Microsofti juhtimise üle ajal, mil ettevõte vajas uut suunda ning tema lähenemine keskendus selgelt koostööle, avatusele ja inimeste arendamisele. Ta on tuntud selle poolest, et suudab luua toetavaid ja kaasavaid töökeskkondi, kus igaüks tunneb end olulise ja kuulduna. Nagu hea treener, innustab ta meeskonda, toetab nende arengut ning aitab neil saavutada oma parimad tulemused.

Nadella ei ole mitte ainult Microsofti juht, vaid ka mentor, kes jagab oma teadmisi ja kogemusi teistega. Ta on pühendunud mitte ainult ettevõtte edule, vaid ka oma meeskonna arengule ning suudab luua tugeva sideme inimestega, kes temaga töötavad.


Innovatsiooni juht
Steve Jobs oli Apple'i asutaja ja juht, kelle nimi on tihedalt seotud innovatsiooni ja muutuste juhtimisega. Tema juhtimisstiil meenutab pigem arengumootorit, kes suudab ettevõtet edasi viia läbi pideva uuendamise ja revolutsiooniliste ideede elluviimise.

Jobs oli tuntud oma kirglikkuse ja visioonikuse poolest ning suutis oma meeskonda innustada ning inspireerida. Ta ei peljanud riske võtta ning oli valmis kaasama uusi tehnoloogiaid ja ideid, mis muutsid kogu tööstusharu.

Kuigi Jobsi juhtimisstiil võis olla mõnikord väljakutseid pakkuv, ei saa eitada tema mõju Apple'i ja tehnoloogiamaailma arengule. Ta oli julge visionäär, kes suutis oma visiooni ellu viia ning jätkuvalt pakkuda tarbijatele uuenduslikke ja kvaliteetseid tooteid.

Nende kahe juhi erinevad lähenemised annavad aimu sellest, kuidas erinevad juhtimisstiilid võivad mõjutada ettevõtte kultuuri, innovatsiooni ning meeskonna arengut.

Allikad
1 - https://news.microsoft.com/exec/satya-nadella/
2 - https://www.biography.com/business-leaders/steve-jobs

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

1.nädal - Noppeid IT ajaloost

3.nädal - Uus meedia

11.Nädal