11.Nädal


Tarkvara arendus


Olen kasutanud Fitbit käekella nimega Versa 2 juba mitu aastat. Mulle väga meeldib, et Fitbit rakendused ja platvormid on loodud mitmeplatvormiliselt, mis võimaldab mul juurde pääseda oma andmetele erinevates seadmetes. Tarkvara arendusel keskendutakse rohkem kasutajakogemusele ja liidesele, et kasutajale oleks kõik mugav ja lihtne kuna lihtsuses peitub võlu. Mulle on lihtsus ja korrektsus kõige tähtsamad, mistõttu ka selle kella valisin. Viimaste aastate jooksul on kella tarkvara ja riistvara arendatud hüppeliselt. On välja tulnud mitu erinevat kella versiooni ning ka telefoni rakendus on mitmeid uuenduskuure läbinud. Lisaks on integreeritud tarkvarasse palju erinevaid treeningrežiime ning koostöid on tehtud ka teiste fitness ettevõtetega ja rakendustega, et pakkuda kasutajatel lisaväärtust, seda siis tervislike toodete ja teenuste ostmisel.


Ärimudel


Fitbit-i ärimudel põhineb peamiselt kahel tuluallikal. Esiteks teenib ettevõte tulu oma tervise(retsepid,treeningud jne)- ja fitnesseadmete müügist, mille hulgas leidub aktiivsusmonitore,nutikellasi ja isegi nutivõtmehoidjaid.
Fitbit-il on ka tasuline tellimusmudel mis kannab nime "Fitbit premium". Antud litsentsiga saad ligi täiustatud tervisefunktsioonidele, personaaltreeningutele, uneanalüüsile, tervisejuhistele jpm.  Ei maksa unustada, et Fitbit on ostetud Google poolt. Koos nad suudavad tervist ja heaolu rohkematele klientidele pakkuda.




Allikad

1 - https://blog.google/products/devices-services/fitbit-acquisition/
2 - https://www.makeuseof.com/tag/buy-fitbit-honest-questions/

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

1.nädal - Noppeid IT ajaloost

3.nädal - Uus meedia